March 14, 2011

You Are Different Now ! IHT !


Hello peeps ,
Hampa suma tengah rindu BOYFRIEND hampa tak ?
*Yang ada BOYFRIEND jea oke .
Kalo tengah rindu LIKE entry nie k (;




Hey yaww , Aku tengah rindu tahap dalam kubur taw dakk ! Aku memang rindu dha tataw tahap dha wehhhh ! Rindu sapa ? Rindu dekad monyett BOYFRIEND aku lhaa . Sapa lagi aku nak rinduu . Tapi aku call dy semalam . Awww , mmg besh cakap dgn dy ;D Cakap sampai pukoi satu kodd , rasa lhaa ;pHehe , Yelahh dok syokk ngayutt . Dy plak story pasai kak limah hantu plak dekadd aku . Aku dha lhaa pengecut penakodd ='= Nevermind lhaa , aku buad takdengar jea wehh ;p Then , semalam dy cakap hari nie nak hang dgn aku , *Senyum lebar jea aku ;D Yelahh , aku dha lama tak hang dgn dy , Tapi hmm , Suma takjadi , hancor , musnah :( Ehh , kenapa ekk hang takbleh tepati janji , Smlm dha kata nak hang kn , Tp hampehh , Aku jea yang beria - riaa nak hang hari ni , *Excitedd gilaa dha tdy (': Tapi , suma takjadi ,Hang tawu tak dha berapa minggu aku cari masa yang sesuai utk kytaa hang , Pena hang terpikir tak ? Takpernah kn :( If takmao hang , tell me the true , Aku pun buleh terima , Nie takk , last minutes baru nak bgtawuu , Aku sedihh tp depann kawan2 aku buad happy jea , Sbb aku tamao kwn2 aku tawu pasai kytaa nie :( Hang tawuu tak , dha berapa kali aku ulang alek dekad pintu , taw sbb apa , sbb aku nak tgk hujan ke tak , sbb smlm hang kytaa , kalau hujan takjadi hang , oke (: Masuk 10kali dha aku pegi dekadd pintu , tgk takhujan hujan pun , tgk jam dha pukoi 4 ptg , hmm , nampak nyaa mmg takkeluaq hang lhaa jawab nyaa . Aku tawuu dha , terima kasih lhaa buad aku mcm nie taw , THANKS a lott (': 


Sorry kalau hang rasa aku nak mengaduu . Tapi tak , aku nak hang taw , yang akuu taksuka dgn atitude hangg sekarang niee :( 
YOU MAKE ME LIKE A BARBIE DOLL !