April 19, 2011

Contest Blog Paling Wonderful


Join . Join . Join !

Syarat - Syaratnyaa ;
  • Blogger perempuan atau lelaki pon boleh join. 
  • Blog yang dikira 'WONDERFUL' tak kesah lah cantik ke, comel ke, smart ke, hensem ke, macho ke, pendek cerita, yang berjaya menambat hati aku gitu,..cewahh,..HANYA 1 BLOG TERPILIH SEBAGAI PEMENANG,...
  • Buat satu entry pasal 
  • contest & DHIA'S BLOG. Tempek banner contest sekali.
  • Tag kepada 5 orang blogger and make sure mereka tahu mengenai contest ini.
  • Letak banner contest di sidebar blog anda dan link-kan terus ke entry ni.
  • Setelah selesai, tinggal kan link entry anda mengenai contest ni di comment entry ini. Saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  • Bermula 15 April 2011 sehingga 15 May 2011. Lama kan kan??gunakan masa yang banyak ni untuk hias blog korang supaya jadi Wonderful! okay??


Tag dekad ; 















Rindu hang wehh ==' Setengah mati dhaa wehh ==' IMYDM !


1 comment:

Nadia Johary said...

Thank you sebab join,..Good Luck!