May 4, 2011

Nothing To Say (':


Ohhhmyyyygeee ! Rinduu bagai nak mampos dah nie ! Ahaaaaa ;p Kau rindu aku tak =='
Actually , aku dah tatawu nah update apo . Hmm , korang mesti jemukn dengan entry pasal si dia tu kn , I have some text for you . Baca taw ; Hello Bicth , taksuka entry pasal si Dia , get out from my blog now ! I say NOW ! Haha XD Dah macam iklan safi balqis dah ;p

Aku baru balek dari Teluk Senangin , Lumut . Sebelum pegy sana , aku ada nampak si dia . Ohhhmyygold , hensem nyaa kau (': Tapi , aku saja taknak toleh tgk muka dia . Dan dia pun taktoleh dekad aku . So far , I know why syg (': Nevermind laa . Janji aku nampak dia okie , itu pon dah cukup bg aku . Even dia , I dont know what to say :( I miss him so muchh , NON STOP ! How about you ? Kalau lah kyta macam dulu lagi , mesti besh kan . Time can you undo back for me even in my dreams (': Only in my dreams . Please , time :(

If what I say is true , firstly I want back my Amie . He is everythings for me as you know , bloggers ( ; Tanpa dia , aku masih boleh hidup tetapi hidup yang membosankan setiap hari , hidup yang buad aku keseorangan , hidup yang boleh buat aku MATI . So , aku taknak hidup macam tu . Aku benci hidup sekarang . Aku nak jgk pegang henset , bawak henset macam kawan aku selalu buad , nak jgk story pasal bf aku macam kwn aku story pasal dia miaa bf . Dgr story kawan aku pasal bf dia , aku terengad dekad dia . Terengad masa kyta dulu - dulu . Awww , besh nyaa bylaa kyta bersama (': Forget it , Fasihah ==' He is palying you only , Fasihah . Find other boys ; ]

Secondly , hmm ape ehh ;p Aku nak perkara yang pahit dalam hidup tak terjadi . Faham tak ? Alaaa , macam jatuh longkang , kencing dalam seluar dll . Pahit ohh pahit ihateyoubitch ;D Sorry , aku takpernah kay kencing dalam seluar or sawaktu dgn nyaa . Perkara pahit aku style laen yaw , nak tawu . Langkah mayat aku dulu ;D Mana boleh kasi tawu laa ;p My own private ! ;D

Ap ehh aku nak kalau time undo back for me , Hmmmmm ( Jap ehh , nak pegy mkn dulu ;D Haha XD ) Kidding kay ==' Nak nyanyi kejap laa ;D Seiza the day , bla bla bla . Tawu suara aku taksesedap suara hotstuff kay ==' Ehh , lagu tuu . Macam pernah jea ada seseorang nyanyikan untuk aku ' dulu ' (': Bylaa aku nak dapad orang yang nyanyikan untuk aku lagu tuu ? Aku nak lagi dy nyanyikan lagu tuu ; ] Stop dreaming , Fasihah ! He is not your mine kay =='

For the last time I want to say to YOU . Can I call you BICTH or whatever kay .
 STOP PLAYING GIRLS WITH ME ! I HATE WHO BOYS LIKE YOU ! DAH AKU TAKSUKA DAPAT BOY MACAM HG ! PERANGAI THAA APA - APA , MENYESAL AKU PERCAYA KATA - KATA HARAM HG SEMUA TUHH ! AKU MENYESAL ! AKU HARAP HG BAHAGIA KAY ! AKU DAH TAKPERCAYA HG LAGI ! DASAR LELAKI PENIPU && PLAYBOY ! IHATEYOUVERYFUCKMUCH BITCH !











Aku dalam proses nak dapat pakwe baru , yeah3 ;D

2 comments:

نورول فاتيحه said...

fasihah x kesunyian , allah sntiasa brsma org2 yg bersabar dn beriman kpdanya (:

FASIHAH ♥ said...

Thanks akk (':