June 5, 2011

Contest Friend Forever !


Syarat - syarat untuk menyertai ;

1) Buat satu entry bertajuk ; CONTEST FRIENDS FOREVER
2) Letak banner kat atas tu dan link kesini
3) Letak gambar korang bersama rakan-rakan korang. Gambar paling memberi kenangan untuk korang. Cerita la sikit dalam 2 3 ayat.
4) Tag 3 orang rakan dan pastikan mereka tahu. 


Hadiahnyaa ;

1Tempat pertama: Pakaian Tajaan DROPLET HOUSE + Topup RM10 + Bloglist

2) Tempat kedua : Pakaian Tajaan DROPLET HOUSE + Bloglist
3) Tempat ketiga : Topup RM10 + Bloglist


Syarat untuk hadiah ;
1) Hadiah akan diberikan berdasarkan pilihan korang. Jadi, korang kena pergi page facebookDROPLET HOUSE dulu (Klik SINI), pastu like page tu >> masuk dalam photo diorang, cari album"CONTEST PRIZE (SHAFMECHY)", korang like la mana-mana baju yang menjadi pilihan hati korang. Satu je tau, sebab gambar korang like tu akan diberi jika korang menang.
2) Untuk yang tiada facebook, kalau menang, hadiah diberi ikut gambar yang mendapat like terbanyak. Bleh tgk contoh kat blog DROPLET HOUSEKlik SINI.
3) Untuk peserta lelaki, korang bleh la hadiahkan untuk gf ke adik ke, kakak ke, atau sesapa saje...=)
Oke , nie gambar nyaa . Nie gambar masa saya pergi lawan softball peringkat daerah dekad Ipoh ( ; Gambar nie diambil oleh cikgu lupa lah nama dia . hihi ;p 8 Mei 2010 . Means dah nak dekad setahun aku simpan gambar nie . Lamaa tuu ;p Muka semua pakai hitam . HAHA ;D Yelahh , maen pun tgh panas oo , mana tak hitamnyaa muka kami ;p Nak tahu saya yang mana , ce teka ;p Saya yang pakai cap warna putih yang kepala senget ;p Abaikan --' Gambar nie adalah kenangan bagi saya sebab saya sayang kawan - kawan saya && saya hargai kawan - kawan saya semua . So , saya pertaruhkan lah gambar nie . Saya harap hubungan kita kekal selamanyaa . ILY MY FRIENDS <3 

Saya pilih hadiah yang niee ;


Tag ; 

4 comments:

shafmechy said...

thanks jon..gud luk ye =)

follow u

FASIHAH ♥ said...

Hihi ( ; Thanks ...

Anis Diyana said...

thanks kak sebab tag anis. nanti kalau rajin anis joinlah ehh :D

FASIHAH ♥ said...

Hikhik ( ; Okeee ;p