July 22, 2011

LoveFact day #1

#Comel plus damn comel <3

Apabila dua orang insan mula berkenalan . Dalam perkenalan yang tidak direka mahupun dicoret oleh sesiapa - sesiapa . Tanpa diduga sebuah perkenalan berkekalan sehingga ke hari ini . 

Well semua dah tahu who is my boy . Takpayah lah nak aku cerita lagi ;3 Entry sebelum - sebelum nh pun ada aku cerita pasal dia . Semua tengok sidebar . Ada mamat \hensem/ Ok . Cukup ! Lets go to down .

Start kenal Amie masa standart 5 or 6 . Hihi . Lama dah kenal . Cuma aku jea juai mahal . Amie kata . HAHA . Dont judge by its face lah babe . Okay couple masa form 1 hujung bulan ;3 \gegeh/ Tell what , aku terpanggil \sayang/ dekat dia masa texting . Then , dia kata \silap sent ker ?/ . Hoho . Aku jawab  balek \taksalah kan/ Dia reply \hihi/ Kata orang , kalo jawapan rupa itu , makna okayy ler tuewwww ;3 HAHA . Sampai sekarang makan bersama lagi .



Kenapa Amie off henset ? erghhh , cepuk kang nak ? :/

6 comments: