October 11, 2011

Pemenang Contest Blogger Simple Gorgeous Part II


Hai Readers
Malas nak panjang2 . Tengok tittle sudah . Ramai lagi yang taknak hadiah . So , kita move on bagi dekat orang lain . Maaf ;>

The Good Lucking Part II ;












Cepat mai tuntut hadiahhhh !











 Written By: Syasya Jasmie ♥

15 comments:

CynthiaShin 欣倪♥ said...

What ? I got it ? Haha okay then mcm tak percaya pula but macam mana nak tuntut hadiah :)

cik ekin~ said...

ehh ...cik ekin pon ade ..??
aah ...cmne na tuntut ??

cik ekin~ said...

daa add ur fb ...

~nur syikin~

furahin FARDOSS said...

ohh okay seriously macam tak caye :D thanks A LOT! jap tapi macam mane nak tuntut ?

FASIHAH ♥ said...

Add my facebook > http://www.facebook.com/akubudaktechik

Hanis Nizam said...

Okay , saya dah add awak Syasya :)

princess d0UbLe F said...

mcm mana na tuntut ? saya dha add FB , tnggu diapprove oleyh kamoo .
thanxs a lot yaww XD

Fizz Zoule said...

camna nak tuntut????wowwwww...

Fizz Zoule said...

camna nak tuntut??? wowwww..

denana said...

huhu..i got it! tapi camne nak tuntut adios??

furahin FARDOSS said...

wokey dah add :)

syima harun said...

awak sy baru je dpt on9 ni. tak sempat nak tuntut hadiah sebelum selasa to. 3 4 hari ni bz. awak dh move on hadiah ek? tape la. bukan rezeki saya kot. :)

eyka yuca mika ツ said...

alaaa, baru perasan :[

eyka yuca mika ツ said...

dah add at fb ;]

Kira Rose said...

boleh tahu tak cmne nak tuntut hadiah ? hee :P