May 20, 2011

Blog Style Baru .


Aku malaz nak tulis - tulis panjang - panjang :| Tengok gambar jelah kay ;D
Okayy , tady aku ade tolong edit blogg orang . Aku log in blog dy terus jadi macam gambar dekad bawa nie . Semuaa totally laen dohh ;D




Nie dy punya INFRONT FACE lepas log in . HAHA ;D \Broken Eng . WTH /



Nie plak aku tataw nak panggil apa . Nie tempad nak pegi edit semuaa lah ;p Tengok dy ade mcm tabs plak dekad tepi tuhh.


Okie , nie last picture . Nie tempad edit - edit tuh lah XD 








ILY AMIE ! =='

7 comments:

BΛBYDIΣRΛツ said...

wahh , dashboard blog sudah berwajah baru larh . Maybe ini sebab yang blogger buat maintance haritu kowt >.<

+ cik | ezatiee + said...

wow.. cool. knp laen?

FASIHAH ♥ said...

@ BΛBYDIΣRΛツ ; Maybe lahh kodd . Tp sestgh jea jadi mcm tuu .. ;D


@ + cik | ezatiee + ; Tatawu lahh , akk . Adek takjd pon mcm tuhh . LAWA jgk kalau tgk lama2 ( ;

fatin nabillah :) said...

Sumpah lawa ! Jelous , HAHA .

FASIHAH ♥ said...

@ fatin nabillah :) ; HAHAH ;D

Fufu Pikaboo ^^, said...

Eh , fufu mia tk cmtu pon ?

FASIHAH ♥ said...

@ Fufu Pikaboo ^^ ; Fasihah punya pon takmcm tuu lahh ( ; sesetgh blogger jea jadi mcm tuu ( ;