May 21, 2011

Perempuan Sial

#Hellbitch  ;D

Okayy , short entry lagi . Woowoowoot ~ Taksuka blah kau ;p Nak cerita pasal seorang ' kawan ' or ' musuh ketat ' aku . Dia mangkuk jamban . Okayy , lets beginnnn . 
( Entry short aku akan tayang gambar jea && add caption sikit2 ;D )


Okayy . Nie post dari perempuan ' mangkuk jamban ' tuu ( ;
Nak benci ooo benci lah . Ada aku kesah ehh ? Sial ahh . pffftt .


Nie pun post dia jgk . Dah taksyg taksyg lah makna nyaa BODOH ! Takpayah pegy tny lagi r . SIAL 

The End .









Okayyy , malam nie . Semua SHUP UP ! Aku nak jerit nehh ' AKU MINTAK MAAF ' dan malam nie jugak aku dah melepas nak dapad DSLR ; Olympus e-520 tapi nak NIKON lahhh =='





2 comments:

fatin nabillah :) said...

Dah lah guna bahasa pon org tak phm , bahasa apa ntah . hesh =='

FASIHAH ♥ said...

@ fatin nabillah :) ; Hohoho ;p Besa lah tuhh . Budak baru nak up lah katakan ;D