June 8, 2011

#Tutorial : Gambar Bergabung

Okayyy , hari nie aku nak share tutorials . Tuto ap aku nak buad ? Nak tutorial gambar bergabung . Tak tahu gambar bergabung macam mana ? Meh aku tunjuk kan ( ; Act , dah ramai orang tanya nak buad macam mana , penat lah kalau nak ajaq melalui chattingkan , kena taip sana sini . Aku buad tuto kan senang . Boleh share dgn semuaa sekali ...


Okayyy , nie lah gambar bergabung . Act , aku dah taktahu nak letak nama apa --' #Abaikanmukaaku 

Okayyy , lets start babe ( ;

Mesti kena ada PHOTOSCAPE . Takde , pergi download cepad - cepad dkt Miss Google ( ;

 Open photoscape . Then amek editor . Lepas tu dah taktahu nak explain . Tgk screen capture jea kay .








Then , save Done . Boleh lah kalau nak tambah pape macam letak text ker pape jelahh ( ;





Nak pergi mandi --'

4 comments:

farisya aliya said...

thnxxx !!! dh lame cri tuto ni :D jumpe pun !

FASIHAH ♥ said...

Hehe ( ;
Okayyy <3

sofiaedrina said...

thankyou so much ! tanya my friend dh lama dah but she didnt tell me. -- again, thankyou. <3

FASIHAH ♥ said...

@sofiaedrina welcome ;D