July 7, 2011

1st Anniversary Giveaway Dunia Sebenar Shida


Syarat - syarat Peryertaan ;

  1. Seperti biasa buat entri dengan title "1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida" dan copy banner dalam entri link kan ke blog shida.
  2. 'LIKE' fanpage shida untuk tahu perkembangan terkini GA ini. follow? terpulang ok!
  3. perlu jawab soalan ini didalam entri : pendapat anda tentang shida dan blog shida (tolong! jangan buat karangan ok! hehee^^)
  4. Tag sekurang-kurangnya 3 kawan blogger. dia mesti tahu.
  5. Sudah siap komen link entri anda ke entri ini. itu saja!




Rasa semua dah follow tinggal satu jea lagi kn , number 3 dan 4 .

 Pendapat Fasihah tentang Shida dan Blog Shida . 
Tentang Akak Shida ; 
  • Fasihah rasa akk Shida nh baik org nyerr . Act , kenal akk Shida pun dekad wall Aida Shafina . 
  • Muka akk Shida comel lah Fasihah tengok . Sweet gitu #ikhlas taw 
  • Akk Shida suka warna biru taw . Ahak , sama lah kita . Fasihah pun suka warna biru . Warna biru cantik plus lembut warna nyaa .


Tentang Blog Akak Shida plak nyer ;
  • Blog akk Shida kadang2 cepat load kadang2 lambat . Takkesah lah . Janji boleh baca ap y akk Shida update .
  • Blog akk Shida warna biru . Ahaks , nh yang berintenteres nak baca . Hoho :P
  • Header blog akk Shida pun warna biru . Hehe , suka - suka .









Semua suka lah . Tataw nak bg details mcmana . HAHAH :P


Tag dekad semua yang baca entry nh #boleh ke mcm nh , Hentam saja lahhh :P











2 comments:

shida'R said...

fasihah tq yer join GA kaka..hehe..suke yer..kaka pun suka juga ngeee :D..gud luck k fasihah =)

FASIHAH ♥ said...

Hehe , harap3 menang ;3