August 21, 2011

Blog Pun Dah Dapat Baju Raya


Haii and Assalamuailakum readers . Dah lama aku takupdate kan . Yelahh , agak \busy dgn buku/ . Agaklah kan . Whatever . Sekarang ni aku nak update , baca kay ? Update pasal blog aku dapat baju raya . Blog pun boleh dapat baju raya kan ? Sebelum tu , baca bawah nie dulu .



dan ini sambungan


Tengok . Aku siap bgtahu dkt BBB lagi yang aku nak belikan baju raya dekat blog . Wowowot , blog aku dah lama takdapat baju baju . Asyik - asyik baju yang sama je . Tak BLUE mesti PURPLE or PINK . Kali ini sumber inspirasi aku ialah ---->  TOK APIT . Tengok blog dia , warna apa . Dan tengok blog aku warna apa jgk . Think about it . \Apa yang aku merepek ni/

Blog aku kali ni kaler HIJAU . Agak - agak lawa tak warna HIJAU ? Actually , warna HIJAU ni warna feveret AMIE . Hikhik , saja je nak meneray warna HIJAU . Agak - agak AMIE suka tak warna HIJAU ni . Haha . \rindu Amie/ Raya tahun ni , takbest sebab takraya dgn AMIE :/

Change Topic .

Readers semua , kenal tak dengan nama ni ---> Anis Syafira Zakaria dengan Aida Syawana Zakaria ? Mesti kenal kan . Act , aku baru taw depa ni siblings \sigh/ Anis Syafira Zakaria adalah kakak kepada Aida Syawana Zakaria . Adek kakak dua dua comel plus beautiful . Baca blog depa pun memang best . Hikhik . Nak tahu lagi pergi sini --->  ENTRY BEST . 

Change Topic .

Baju raya , meke up , Canon semua dah ready nak bergaya . Haha . Baju raya kali ni ada empat puluh tolak kosong . Banyak tuu . Ada warna grey , purple plain , polka purple dan blue flower . Bgtaw semua . Haha . Korang semua dah siap ke baju raya ? Aku semua dah ready . Bila lah nak raya ni . \puasa takpenuh nak raya plak/ Kalo dapat duet raya banyak , aku nak beli henset baru \dah tua taksedar lah plak/ Nak beli henset ni dah lama aku pendam . Kuang3 . Aku nak beli henset bawah ni . Agak - agak boleh tak ? :/






Mnyk plak change topic aku kn . Call Amie takanswer :/






2 comments:

Syahidaaa said...

nak bagi blog baju raya jugak \tapi tak reti/ hoho. good luck! baju raya saya sama dgn bakal baju raya blog awak, hoo~ :DDD

OchinOlala said...

Haha, post nie dah lamaaaaaa eh? Baru je tengok credit tadi. Tiba-tiba ade credit dr blog awak. Ingat ape, upenya pasal entry sibling awesome tu :D