August 21, 2011

Kakak Adek Muka Sama Comel


Gempak kan tittle post aku . Haha . Taw tak pasal sapa aku nak story ni . Alah , yang comel comel tu . Dy stay dekat Kuala Lumpur kalo taksalah . Dy selalu pergi Pavi . Seriusly , aku takpernah pergi Pavi --' Whatever . Tunggu lepas PMR , I go there \macam boleh/ 

Sini aku nak mention sikit nama Kakak Adek Muka Sama Comel as my tittle post . Kakak dy nama  Anis Syafira Zakaria . Adek dy nama Aida Syawana Zakaria . Sapa kenal LIKE post ni dekad bawah \ade ke dekat tepi/ Truely , depa memang comel gilosssss ! \ada ke gilosss/

Act , aku cuma kenal Anis Syafira Zakaria je . Takkenal pun adek dy . Itu dulu . Tdy petang BBB ada post link pasal Aida Syawana Zakaria . Aku takkenal pun sapa dy . Aku bukak , tengok gambar . Lah , rupa - rupa nyaa adek beradik . Siblings . Baru aku taw hari ni beb . Guest what . Muka depa memang amat comel sekali r . Nak tengok gambar depa tak . Tak nak click je [ X ] dekat atas sebelah kanan kay .




Ini kakak Anis . Comel kan xD


Ini plak kakak Aida . Comel kan xD




Comel kan depa . Alangkah bahagia nye kalo aku jadi adik depa . Okay . Stop dreaming . Haha . 

Engad nak edit sikit gambar atas ni . Tp , lappy asyik hang . Kbaii . Dah siap . Rindu Amie gua XP


4 comments:

tyra-ssi said...

ha betul tu . sama sangat , sampai follow dua dua blog , still tak dapat tau perbezaan dorang . dua dua LAWA :)

FASIHAH ♥ said...

@tyra-ssi Hihi , haah . Both of them , sooo comel ^^

Miss Xyz =) said...

Like kembar! dua2 cute cam patung barbie je.. Jeles, tp bersyukur dgn apa yg ada.. hehe ^^

anies said...

comel gila !!! :)hoho nama cam saya ! cuma nama saya anis hazirah 'izzati perasan na sama kah2 comel comel !!!!!!