September 12, 2011

Aku sekarang GILA dgn ONLINE SHOPPING !

#Apabila gado dgn Amie , mula lah idea nak hapedate datang xD

Okayy , tutup pasal gado dgn Amie . Its NORMAL okay . Hmm , nak chengta pasal online shopping . Baru - baru nie aku ada order necklace . Necklae robot xD Nak tengok macam mana bentuk dia . Kejap nak searching :3 


Nama necklace ni > Cute Robot Necklace
Aku stay kampung , mana lah nak jumpa necklace macam tu xD Sekarang , aku cuma ada Owl Necklace , Cookie Monster Necklace dan Cycle Necklace . Owl necklace dgn Cycle Necklace kaka aku yang bagi . Omygosh , baik kan kaka aku :3 \kembang lah dia , kalo dia baca entry ni/ Kfine , nyampah xD Hok Cookie Monster plak , aku beli sendiri dekat kawan aku . Dy jual , aku beli . Kahkahkah xP

Aku surfing necklace dekat sini > MMC dan KS sini pun boleh jugak BS . Aku hanya beli barang onlice seperti necklace dan rings saja . Nak beli dress tapi takut takmuat . Tengok dalam shop online lawa , tapi kalo baran gtu da sampai dapat lain plak jadi . So , taknak beli . Harga dress pun mahal berbanding necklace dan rings . So , aku takyah nak tunggu bulan 10 ni . Minggu depan or etc , aku akan dapat necklace aku order tu . Fuhh , taksabar gilaa nak show off \entry sebelum ni pun ada 'show off'/ 

Hmm , rasa nya tadak ape dah nak chengta . Okaylah , stay tune until next entry . Kahkahakha \jangan jadi bangang 0-0/ Kbyeee .



Tady rasa nak bunga api \tahu mmg mcm budak3/ Tp , malas plak . Tunggu mcet Amie . Tarak pun :( Huaaaa , sedih . SIGH :/


4 comments:

Hanani said...

best ke ?

Pure Mahabbah Fillah said...

amboi byk duwet yer...
nk shoping2,,huhu

FASIHAH ♥ said...

@Hanani Best lah kut . Dah mnyk kali beli online shoping :]

FASIHAH ♥ said...

@Pure Mahabbah Fillah Hihi , jom jom :p