September 22, 2011

Perhatian Kpd Semua Peserta Contest Blogger Simple Gorgeous Part I


Hai Readers
SHORT UPDATE ENTRY

Kepada semua peserta CONTEST BLOGGER SIMPLE GORGEOUS , Ai nak bagitahu sesuatu ni . Penting taw . Aku akan buang links tittle yang bukan tittle pasal kontest ni . Macam dia letak tittle links ' awangbinsamad.blogspot.com/aku-jumpa-kontest-la.html ' Then , dalam itu dia cerita pasal kontest . Aku taknak macam tu . Aku nak tittle links dia ' awangbinsamad.blogspot.com/contest-blogger-simple-gorgeous.html ' Then , dalam dia cerita pasal kontest sahaja . Tittle links macam tu je aku terima okay . Yang dah join tu , aku mintak maaf .  Aku terpaksa delete sebab penyertaan terlalu ramai dan sukar untuk memilih pemenang . Harap maklum .


 Written By: Syasya Jasmie

4 comments:

syasyajohan said...

haih=,=

Fasya Rimi :) said...

http://fasyarimi.blogspot.com/2011/08/contest-blog-simple-gorgeous.html

Ni okay ?

tasya said...

http://heremybelog.blogspot.com/2011/09/contest-blogger-simple-gorgeous.html

Hee,kita join skali :D

SitiZulaikha :) said...

saya punya masih diterima kan?