September 20, 2011

PMR Is Coming and I Not Ready


Haii , update entry dengan mood yang tersangatlah malas :3

Kat sini cuma nak bagitaw , lagi 2 weeks PMR coming . And I not ready at all . Omayguarddd , pagi tady ade kem Maths . Oleh sebab , aku fail Maths . I have to coming . Yeahh , aku engat dia nak ajar topic yang aku takgheti , rupanyaa dia ajar topic yang manyak dapat marks like lokus , graf punction , net , scale drawings and aku dah lupa :P 

So far , aku boleh buad . Cuma salah teknik itu yang menyebabkan aku gagal . Tapi , PMR nanti aku target MATHS > A marks 90 keatas wlpun aku tataw marks brpa :3 Dulu memang yaa , aku taksuka dengan Maths . Kalo time Maths je , aku buad peta dalam kelas :D Tapi sekarang TIDAK lg , aku suka Maths . And , aku nak masuk kelas yang ada ADD MATHS . Orang kata , add maths susah . Bagi aku , belum cuba belum tentu kita akan gagal ataupun lulus \betul ke apa aku ckp ni


Awak yang baca ni , tolong kita boleh ? Tolong like gambar kita taw .
|
|
|
|
V



Awak , kita nak minta tolong like . Kalo boleh , tolong lah like taw . Like sini >http://www.facebook.com/pages/Aien-marcian-blogspot/127099237372117Aien-marcian-blogspot/127099237372117Second like this > http://www.facebook.com/photo.php?fbid=167377360010971&set=a.167377266677647.43162.127099237372117&type=1&theaterphp?fbid=167377360010971&set=a.167377266677647.43162.127099237372117&type=1&theater Lotofloves ♥ ThanksYou ♥

5 comments:

Fiqah Yassin said...

gud luck, akak! wat yg terrrrbaikk tau :)

+ cik | ezatiee + said...

good luck darl ^^ yeah, add math tak lah susah sgt. sy ni nak SPM. lg takot T.T

FASIHAH ♥ said...

Fiqah : Insyaallah . Doakan akak ^^
Cik Ezatiee : Godluck too :]

Za_Hi_Rah said...

hahah. normal meyh. btw. good luck 4 u yaww. :)

FASIHAH ♥ said...

Zahirah : Thankiess :D