October 3, 2011

Happy Birthday To Me ;'>


Hai Readers ♥ 
Hari ini hari apa ? Hari ini berapa haribulan ? Hari ini harijadi siapa ? Siapa orang yang make a first wish ? Siapa tahu semua itu ? Okay , u'alls . Lets me explain what the meaning of this day .


Nama saya Fasihah . Nama ayah saya Abdul Latiff Bin Ibrahim dan nama ibu saya Norizan Binti Man . Saya sayang mak ayah saya . Mereka yang lahirkan dan membesarkan saya dengan penuh kasih sayang . Saya juga mempunyai seorang kakak dan seorang abeng yang belum berkahwin . Rasa cukup untuk mengetahuai details saya . Nanti boleh saya buad kontest pasal saya . Hihik :'>

Siapa yang ada MUKABUKU as you know as FACEBOOK . Sila lah add saya yang bernama Fasihah Abdul Latiff \kurungan/ Syasya Jasmine \kurungan/  Saya cuma approving yang saya kenal saja . Dan tengok wall saya . Semua orang post HAPPY BIRTHDAY BUDAK BUCUKK . Ini mungkin post yang agak gedik , tapi ape saya kesah sebab dia lah orang yang suka wish dua kali untuk hari jadi saya . Ingat lagi post lepas lepas pasal > ILOVEYOU . Kalo takengat boleh lah baca balek . No3 . 


Mungkin gambar itu kurang jelas , nak bukti add lah saya nanti . Saya nak ucapkan terima kasih dekat kawan - kawan Facebook yang memey kawan sehidup semati . Terima kasih sebab masih engat lagi untuk wish . Masih takterlambat lagi :D Thanks kepada Aejan , Aminuddin , Anis , Eyka , dan lain - lain yang wish tdy dekat sekolah . Saya sayang awak semuaa . Jaga saya taw ehh silap :P Jangan tinggalkan saya , saya sayang awak semua :*

Esok saya dah start mula exam PMR . Orang cakap , nak exam kena relex . Ulangkaji pun sikit - sikit je . Takboleh mnyk2 sebab nanti jadi macam pelakon Hantu Bonceng . Preeeihhhhh menongeng xD Kahkah . Dan saya taksabar untuk rasa merdeka sebentar sementara menunggu SPM menanti di hadapan nanti . Doakan saya yer , IMY :*



Doakan saya dapat 6A ke atas . Saya nak moto Nouvo :X






Written By: Syasya Jasmie ♥

2 comments:

nurradizan said...

happy birthday;)

Cik Aisyah Bahar said...

Happy Birthday and good luck for your pmr. Do the best! xoxo, love. ^.^v