June 8, 2011

Contest Bergambar Bersama Secret Admire


Okayyy , kita tgk muka Tuan Punya Contest dulu ;p Comel <3






Hadiah ;
  1. Tempat Pertama ( Doodle mengikut photo anda dan header ) 
  2. Tempat Kedua ( Doodle mengikut photo anda shj )p/s : sponsor doodle adalah Fieqa dan header oleh Fatin Nabillah





Okayyy , aku letak dua gambar . Ocemm tak , haha ;D Yang first tu , mesti dah tawu kn sapa . Aku malas nak cerita >,< Buad - buad paham jea kayy . ILOVEHIMVERYMUCH . Amek lah dia , kalau nak kena humban dlm jamban ;P Okayyy , gambar kedua . Justin Bieber is my secret admire #yelaakod Dulu , aku punya lah benci dekad JB , kalau lagu JB dimainkan dkt mana - mana , aku buad dek jea . Now , lagu JB ker gambar JB or what else about JB , laju jaa aku p tengokk semuaa . HAHA ;D Aku taksuka dy sgt sbb aku lebih suka BF aku lagii , kbaii :)

Tag ;
Sapa - sapa yang stalker blogg budak ketot nie :P












4 comments:

fatin nabillah :) said...

Woooooo , dia puji kita , aww <3

* btw , lawaaa photo and goodluck :D

FASIHAH ♥ said...

Hikhik ( ;

Dia dah memang somel <3

LaNuNsepet said...

wah2.. he3

FASIHAH ♥ said...

Hikhik ( ;